Steinkjei Mannssangforening ja Sakala ühiskontsert Viljandis R 23.09 kell 18:00

Kontsert koos Steinkjei Mannssangforening meeskooriga Kesklinna koolis. Algus kell Reedel, 23. septembril kell 18:00

Steinkjei meeskooriga kohtus meeskoor Sakala esimest korda 25 aastat tagasi. Nüüd on Norra meeskoor kontsertmatkal Eestisse . Koori dirigendiks on  Rannveig Skillingstad.

Koor annab Eestis kontserdi  reedel, 23. septembril Viljandis ja  laupäeval 24. septembril kell 18.00 Tallinnas Hopneri majas. Kahe koori tasuta kontsert saab toimuma Viljandis, reedel, 23. septembril algusega kell 18:00 Viljandi Kesklinna kooli saalis. Kõlamas on Norra ja Eesti meeskoori laulud.  Lisaks kontserdile viime külalised ekskursioonile ka Soomaale ja Viljandi linna. Kõik koorimuusika huvilised on tasuta kontserdile tere tulnud.

Leave a Reply

%d bloggers like this: